top of page

Termeni si conditii

Site-ul www.visteon-project.ro, numit in continuare WWW.VISTEON-PROJECT.RO, este proprietatea SC Visteon Project SRL, fima inregistrata in Judetul Prahova, Municipiul Ploiesti, Strada P-ta Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37G, Sc.G, ap.8,  cu datele de identificare J29/1268/2009, CUI/CIF: RO16966682, numita in continuare Visteon Project. Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. SC Visteon Project SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Visteon Project garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.VISTEON-PROJECT.RO  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VISTEON PROJECT fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.VISTEON-PROJECT.RO  este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VISTEON PROJECT sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Visteon Project

Intregul continut al site-ului WWW.VISTEON-PROJECT.RO  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea WWW.VISTEON-PROJECT.RO  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VISTEON PROJECT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului VISTEON PROJECT numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@VISTEON-PROJECT.RO  sau sa sunati la numarul de telefon 0740.204.299.

2. Politica de preturi

VISTEON PROJECT isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul VISTEON-PROJECT.RO  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv VISTEON PROJECT isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul ING. Preturile prezentate nu includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

VISTEON PROJECT nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul VISTEON-PROJECT.RO  (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, VISTEON PROJECT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul VISTEON-PROJECT.RO , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. VISTEON PROJECT si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Modalitati de plata disponibile. Conditii de plata:

Modalitatile de plata aceptate sunt:

- plata cu OP in avans prin transfer bancar urmat de dovada platii (OP in format electronic).

- plata ramburs pentru echipamentele cu o valoare mai mica de 4.500,00 Lei (TVA inclus), cu toate cheltuielile suportate de cumparator daca nu s-a convenit altfel.

- Plata cu cardul la sediul societatii

Preturile sunt in lei si sunt actualizate zilinc in functie de cursul bancii ING

Plata se va face pe baza facturii finale sau pe baza proformei in moneda nationala.

Plata cu bilete la ordin sau file CEC nu este o metoda acceptata de SC Visteon Project SRL.

Cumparatorul nu are dreptul sa ceara factura finala inainte de efectuarea platii sau de expedierea echipamentelor comandate. Pentru platile in avans, SC Visteon Project SRL, va emite o factura.

In cazul in care se intarzie cu plata (partiala sau integrala), SC Visteon Project SRL are dreptul de a solicita o compensare din partea cumparatorului.

Titlul de proprietate asupra bunurilor livrate este transferat cãtre cumparator numai după plata integrală a prețului echipamentelor sau bunurilor, sau a costurilor și taxelor suplimentare și, în caz de întârziere, plata dobânzilor de întârziere, despăgubirilor și taxelor de recuperare prevăzute în continuare.

In cazul in care cumparatorul nu plateste in termen de 30 zile de la finalizarea comenzii, SC Visteon Project SRL isi rezerva dreptul de a pune in vanzare echipamentele comandate de cumparator, sa le foloseasca la alte comenzi sau sa le foloseasca in orice destinatie doreste.

Se interzice cumparatorului să gajeze bunurile și/sau mărfurile, al căror titlu de proprietate nu a fost încă transferat astfel cum este prevăzut mai sus, nici sã le utilizeze drept garanție pentru pretenţiile din partea terților.

Rezervarea titlului de proprietate rămâne valabilă în caz de faliment, dizolvare a companiei cumparatorului, precum și în cazul în care acestuia din urmã i s-a impus o mãsurã de protecţie conform Legii cu privire la continuitatea companiei.

4. Livrarea produselor  

Toate livrarile vor fi facute din Ploiesti, Prahova, Romania.

Livrarea produselor se face prin Fan Courier, sau orice alt curier la cererea clientului. In cazul in care nu se opteaza pentru asigurare de transport, pierderea sau deteriorarea echipamentului expediat, nu cade in responsabilitatea Visteon Project. Rezolvarea problemei se face cu transportatorul de catre destinatar. Clientul trebuie sa asigure plata facturii, chiar daca nu a fost livrata de catre curier. Costurile de transport vor fi suportate de cumparator, aceasta daca nu s-a cazut la un acord diferit.

SC Visteon Project SRL, face tot posibilul sa respecte termenii de livrare care au fost specificati in oferta, dar trebuie sa se tina cont ca acesti termeni sunt estimativi, si pot aparea intarzieri din cauza altor factori cum ar fi: interzieri de transport, intarzieri cu furnizarea de materii prime la producator, intarzieri in procesul de vamuire, etc.

Întârzierile în livrare pentru care nu suntem responsabili nu dau dreptul cumparatorului de a refuza orice plată.

5. Garantii:

Toate produsele vandute de SC Visteon Project SRL au garantie.

Termenul de garantie este 12 luni pentru echipamentele noi si maxim 6 luni pentru echipamentele reparate. Termenul de garantie este specificat in certificatul de garantie. Daca in perioada de garantie, cumparatorul semnaleaza defecte, SC Visteon Project SRL este obligat să facă constatare produsului defect și să stabilească cauza defectului. În cazul în care vina este a SC Visteon Project SRL, acesta se obligă să remedieze problemna în cel mai scurt timp posibil, pe cheltuiala acestuia. În cazul în care vina aparține cumpărătorului, remedierea defectelor se va face pe cheltuiala Cumpărătorului. Pe perioada de remediere SC Visteon Project SRL nu este obligat să înlocuiască produsul/ echipamentul.

Toate echipamentele vandute sunt insotite de certificat de garantie in care se specifica modalitatea de punere în funcțiune și exploatare a echipamentului. Orice incalcare a termenilor din Certificatul de Garantie duce la prierderea garantiei, iar inlocuirea sau repaprarea echipamentului se face pe cheltuiala Cumparatorului.

Cumparatorul trebuie sa notifice in scris orice defect care apare la produsele/echipamentele cumparate de la Furnizor.

Astfel de notificari trebuie trimise cu cel mult doua saptamani fata de termenul de expirare al garantiei produsului.

Notificarea trebuie sa includa o descriere a defectului. Daca Cumparatorul nu informeaza in termenul mai sus mentionat, garantia produsului se pierde.

Daca Cumparatorul notifica un defect si su sunt gasite defecte care au aparut din vina Furnizorului, atunci Cumparatorul trebuie sa compenseze costurile care au rezultat in urma unei astfel de notificari (costuri cu constatarea, probe, etc.)

Piesele de schimb care au fost defecte si au fost inlcuite se vor returna Cumparatorului si vor ramane in proprietatea acestuia.

Furnizorul este responsabil pentru toate defectele care apar in coditiile normale de functionare si pentru aplicatiile pentru care echipamentul a fost proiectat.

Furnizorul nu este responsabil pentru defecte care apar in urma unei mentenante precare, instalare incorecta sau reparatie defectuoasa efectuata de Cumparator sau alti terti, sau de modificari facute de Cumparator fara consimtamantul Furniorului.

Responsabilitatea Furnizorului nu acopera uzura normala sau deterioarea in timp a produsului. Furnizorul nu este responsabil pentru defecte care apar in afara perioadei de garantie, chiar daca echipamentul nu a fost folosit.

Pe perioada de desfasurare a garantiei, in cazul unui defect, Cumparatorul este de acord ca nu va primi niciun inlocuitor pe durata reparatiei sau a fabricarii unui nou echipament.

SC Visteon Project SRL se obliga sa acorde prioritate in reparatia sau fabricatia oricarui echipament care este defect in perioada de garantie, pentru a scurta timpul de oprire al instalatiei. In cazul in care SC Visteon Project SRL are pe stoc un produs similar care poate sa-l inlocuiasca pe perioada reparatiei, se obliga sa il livreze Cumparatorului, care il va folosi pe perioada de reparatie a produsului initial. Echipamentul reparat va fi expediat numai dupa sosirea echipamentului de rezerva de la Cumparator.

GARANTIA ESTE VALABILA DOAR DACA SC VISTEON PROJECT SRL ESTE NOTIFCATA LA TIMP IN SCRIS PRIVIND DEFETELE APARUTE LA ECHIPAMENTELE VANDUTE SI NU ACOPERA SITUATIILE IN CARE PRODUSUL A FOST DISTRUS, INSTALAT NECORESPUNZATOR, ABUZ IN FOLOSIRE CAUZAT DE MEDII DE LUCRU NECORESPUNZATOARE.

6. Politica de retur  

Se va percepe o taxa de 10% pentru returul echipamentelor care se tin pe stoc in mod uzual. Pentru comenzi speciale si produse care nu se tin pe stoc in mod uzual - nu se pot returna produsele respective. Produsele livrate gresit, se pot returna fara penalizari, si cu suportarea costurilor de transport de catre SC Visteon Project SRL!

Conformitatea livrării trebuie să fie verificată de către cumparator în momentul primirii.

Erorile de livrare privesc, printre altele, cantitatea indicată, tipul și numărul de serie și astfel trebuie să fie menționate pe nota de livrare, facturã sau scrisoarea de transport. Fiecare plângere privind neconformitatea livrãrii sau orice defect vizibil trebuie să fie raportatã nouã, în scris, în termen de zece zile calendaristice de la livrare. Nu suntem obligaţi să luãm în considerare plângerile care nu ajung la noi în termenul menționat anterior.

Ambalajul și conținutul mărfurilor, eventual neconforme livrate trebuie să fie păstrate de către cumparator.

A. In cazul in care se returneaza bunuri pentru reparatie

Echipamentul care se returneaza pentru reparatie trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, de copia dupa factura pe baza careia s-a facut plata pentru produsul respectiv, si de o descriere completa a simptomelor echipamentului.

B. In Cazul in care se returneaza echipamente care nu vor fi reparate:

In acest caz produsele vor fi insotite de copia dupa factura si de motivatia pentru care produsele au fost returnate!

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul VISTEON-PROJECT.RO  este gazduit de serverele unei terte firme. VISTEON PROJECT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. VISTEON PROJECT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului visteon-project.ro.  VISTEON PROJECT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul VISTEON-PROJECT.RO .  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului VISTEON-PROJECT.RO  este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. VISTEON PROJECT detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului VISTEON-PROJECT.RO  pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului VISTEON-PROJECT.RO  mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, VISTEON PROJECT nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Pierderi

In cazul in care nu s-a cazut la un accord diferit, nicio parte nu are obligatii catre cealalata parte pentru orice tip de pierdere a productiei, pierdere de profit, pierderi de contract sau orice alt tip de pierdere.

10. Litigii

Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legătura cu interpretarea, încheierea, derularea sau încetarea prezentul contract vor fi soluţionate pe cale amiabila, iar daca acest lucru nu este posibil in termen de 30 de zile de la data începerii demersurilor, litigiul va fi supus spre soluţionare instanţei judecatoresti competente.

Toate contractele sunt guvernate de legea din Romania.

11. Forta Majora:

Nici una dintre partile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau / si de executarea in mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzata de forţa majora, aşa cum este definite de lege.

Partea care invoca forţa majora este obligata sa notifice celeilalte parţi, in termen de 5 zile producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitării consecinţelor lui. Data de referinţa este data ştampilei poştei la expediere. Dovada va fi certificata de Camera de Comerţ si Industrie teritoriala sau alt organ abilitat de lege.

De asemenea, partea care invoca forţa majora are obligaţia ca in termen de 5 zile de la încetarea acesteia sa o aducă la cunoştinţa in scris a celeilalte parţi.

Daca in termen de 30 de zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, partile au dreptul sa-si notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretindă daune-interese. Partile raman răspunzătoare pentru obligaţiile scadente

pana la acea data.

Termenele referitoare la obligaţiile convenite conform prezentului contract se prelungesc automat cu durata evenimentului de forţa majora.

12. Limitarea obligatiilor:

Obligatiile Societatii Comerciale Visteon Project SRL pentru orice paguba sau pierdere a Cumparatorului, care reiese dintr-o comanda, operare, livrare, fabricare etc. va fi limimtata.

Nu se vor face despagubiri pentru nicio situatie mai sus mentionata, Cumparatorul putand sa primeasca bonuri valorice (vouchere) pentru care va putea achizitiona produse cu discount in viitor.

SC Visteon Project SRL nu este responsabil pentru nicio paguba asupra vreunei proprietati a Cumparatorului care a aparut in urma livrarii produsului.

Ambele parti sunt obligate sa rezolve orice conflict inainte prin intermediul unui mediator.

13. Nota:

Toate conditiile de mai sus pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina.

Aveti nevoie de asistenta? Va rugam sa ne contactati!
bottom of page