top of page

Despre noi

SC Visteon Project SRL are o bogata experienta in repararea, proiectarea si ​comercializarea echipamentelor hidraulice pentru aplicatii industriale si mobile. 

Colaboram cu companii din domeniul petrolier, agricol, constructiilor civile, militar, transporturilor terestre si maritime, companii forestiere, salubritate, reciclare si alte companii din domenii conexe.

Firma ia nastere in 2004 si are ca obiect proiectarea si repararea instalatiilor hidraulice. 

Personalul companiei este specializat in domeniul hidraulicii, avand o experienta de mai bine de 30 de ani. Echipa noastra este specializata in repararea echipamentelor hidraulice, montarea de piese, fabricarea de piese de schimb, probarea echipementelor, aceste lucruri dand companiei increderea de care clientii nostri au nevoie. 

 

Firma SC Visteon Project SRL, se diferentiaza de competitorii acesteia prin vasta experienta in domeniu, dispunerea unei retele extinse de furnizori de incredere, care ne permite sa raspundem rapid solicitarilor din partea clientilor. Totodata detinem stocuri semnificative de piese de schimb pentru echipamentele hidraulice, dar si echipamente complete cum ar fi pompe si hidromotoare cu pistoane axiale,  hidromotoare orbitale, pompe si hidromotoare cu roti dintate, distribuitoare hidraulice monobloc sau sectionale, cilindrii hidraulici, piese de schimb pentru pompele cu pistoane axiale, etc.

Aveti nevoie de asistenta? Va rugam sa ne contactati!
bottom of page